NaturYoga Tyres

Naturyoga i Tyresta nationalpark 28/8 - 30/8

Följ med oss på en transformerande helg strax utanför Stockholm och låt livskraften dansa o sjunga i dig! Vi bjuder på en härlig yogaupplevelse med naturen tätt omkring oss och yogar ute om vädret tillåter. Du kopplar bort dig från mobil och nätverk och låter sinnet och själen få komma i balans. Vi "campar" lyxigt i den gamla mjölnarbostaden från 1700 talet, där vi bor spartanskt med ängsmarker, skog och badsjö runt knuten.

Vi tillämpar Kundalini-/ medicinsk yoga och meditationer morgon o kväll, där varje övning/asana anpassas efter din egen förmåga. Yogan stärker och stödjer dig i din fortsatta utveckling till finaste Du.

En introduktionskväll samt tre sköna yogapass ingår. Därtill får du njuta av stillheten och naturen, goda vegetariska måltider (helpension) samt frukt.

Vi tar endast emot ett begränsat antal deltagare, så det här är en unik chans att få sin egen tid i en liten grupp med möjlighet till frågor och personlig utveckling. Kom själv, eller ta med din vän/partner/kollega/alien/mormor/farfar.

 

Första-gången-pris för Naturyoga i Tyresta: 2 495 kr (rekommenderat pris: 3 495 kr).

 

Ytterligare information:

Vi njuter av att vara i naturen och känner Moder jords helande, läkande kraft i vårt varande.

Vi har också tillgång till tre fina mulltoa och rinnande, gott vatten ur brunnen. En hel sjö att renhålla oss i.

Huset är fullt med sängplatser att välja på, vissa mer avskilt! Helgen passar för både nybörjare och erfarna yogisar.

Mellan yogapassen finns gott om tid att spendera din dag som du känner för. Du har möjlighet att boka in dig för Asiatisk YogaMassage eller njuta av en gemensam Breathwalk. Det finns tid för att äntligen läsa en efterlängtad bok, ta ett dopp i Stensjön eller ta en promenad/jogg i nationalparken. Varför inte titta på hur brandområdet har utvecklat sig? Guidad tur kan köpas till om önskemål finns. Det finns tid att ta hand om det som behövs, inga måsten.

 

 

 

Yoga när det är som bäst

Livet när det är som bäst

 

Starkt inre är allt du behöver

Tel : +46 (0)73 252 10 74

E-mail: kontakt@starktinre.se

Starkt inre, Anna Sahlin,

Långskeppsgatan 55, 168 53 Bromma